kerkdiensten
werk
Liturgie-
commissie

Voor de jongeren tussen 10 en 18 jaar is er de catechese.
Wij willen jou van harte uitnodigen voor het nieuwe catechisatieseizoen 2018 -2019.

Wij: Jellie Wilgenburg en Rian Seffinga, willen er samen met jou een fijn seizoen van maken. Voor dit seizoen willen we de methode “Mensen zoals jij” gebruiken. Een methode van Ds. Peter Hendriks gevonden via Jop, voor jeugdwerk in de Protestantse kerk Nederland. Samen zullen we hiermee praktisch met het geloof bezig zijn.
Dit kunnen we niet alleen en hebben jouw inzet daarbij nodig!

Voor de catecheseavonden komen we één keer in de 2 a 3 weken op zondagavond in de kerk bijeen.
Tijd: 18.30 uur tot 20.00 uur.
De volgende jaarplanning hebben we gemaakt:

• Zondagavond 07 oktober 2018 Kennismaken met M&M’s (kleuren) & Mensen zoals jij verhaal 4.
• Zondagavond 28 oktober 2018 Verhaal 5
• Zondagavond 18 november 2018 Verhaal 6
• Zondagavond 09 december 2018 Mensen zoals jijverhaal 7
• Zondagavond 13 januari 2019 Mensen zoals jij verhaal 8
• Zondagavond 10 februari 2019 Voorbereiding dienst. Opdracht: zoek liederen rondom het thema “Mensen zoals jij”.
• Zondagavond 10 maart 2019 Mensen zoals jij 9 en voorbereiding dienst
• Zondagmprgen 31 maart 2019 om 10:00 Dienst m.m.v. catechisanten o.l.v. Ds. Volgenant

We zullen samen een gezamenlijke afsluiting houden. De data daarvoor zullen nog worden gepland.

Voor de catechisatie kun je opgeven via de email: rian.seffinga@gmail.com of jellie.wilgenburg@gmail.com.

Vrienden of vriendinnen zijn ook welkom.

Met een hartelijke groet,
Jellie Wilgenburg en Rian Seffinga